Caută
Close this search box.

Decizie şoc după ce A ÎNJURAT ÎN DIRECT la tv

Cristian Tudor Popescu a aunţat că el va plăti amenda dacă CNA va decide să sancţioneze postul Digi24, după ce gazetarul a reprodus în direct, la o oră de maximă audienţă, înjurătura pe care Libertatea.ro susţine că a rostit-o şeful echipei de intervenţie ISU în noaptea incendiului de la Colectiv – : „Lasă-i în p**a mea!”.

CTP nu regretă înjurătura de la televizor.

„Bineînțeles că era nevoie de pronunțarea acelui cuvânt, pentru că acel cuvânt a fost pronunțat, public, de către acel ofițer superior colonel. Nu, eu l-am pronunțat. Eu am fost o mașină de reproducere sonoră, nimic altceva. Nu eu l-am pronunțat, el și l-a asumat cu privire la niște oameni morți. Ceea ce înseamnă un gest de lașitate, acei oameni nu puteau să-i răspundă, așa că am răspuns eu în locul lor”, a declarat CTP vineri, pentru Pagina de Media.

El a mai spus că, dacă postul Digi24 va fi sancţionat de CNA, el va plăti amenda.

„Dacă postul Digi24 va fi sancționat financiar, voi achita eu amenda”, a precizat gazetarul.

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a reluat joi seară înjurătura ofierului ISU de la intervenia de la Colectiv – în foto. Cristian Tudor Popescu a insistat să puncteze modul de exprimare al ofițerului ISU. Moderatorul, Cosmin Prelipceanu, i-a cerut doar să nu repete înjurătura.

„A spus: Lasa-i in p**a mea… ne minte de la mana pana la gura… ne crede tampiti sau ce?!”, a spus Cristian Tudor Popescu. Potrivit jurnalistului, motivul înjurăturii ofoțerului a fost faptul că cei decedați nu puteau riposta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri