Caută
Close this search box.

Două asistente medicale, surprinse în timp ce fumau în holul spitalului în care lucrau. Reacția directorului instituției

Două asistente medicale de la Craiova care au fost surprinse în timp ce fumau chiar pe holul spitalului în care lucrează au stârnit isterie pe internet.

În condiţiile în care fumatul este interzis în instituţiile publice, tinerele nu s-au deranjat să coboare în faţa spitalului.

Au fost surprinse de un vizitator în timp ce își savurau ţigările şi cafelele, aşezate pe bara de siguranţă a scărilor de urgenţă.

Fotografia a adunat sute de reacţii pe Facebook şi zeci de comentarii.

Un pacient a scris: „De vreo două săptămâni tot urc pe acele scări și toată lumea fumează, indiferent că sunt doctori, studenți, pacienți sau vizitatori.”

Eugen Georgescu, directorul Spitalului din Craiova: „Este inacceptabil ca în 2019 să fumăm pe holuri, culoare, scări de incendiu. În al doilea rând, nu putem să le cerem pacienţilor să respecte regulile, dacă nu le respectăm noi, personalul medical în primul rând. Am pornit o anchetă, se vor identifica persoanele care au făcut acest lucru şi vor intra în comisia de disciplină.

Aceasta va stabili ce sancţiune vor primi doamnele care fumau.

Au mai fost semnalate astfel de situaţii, dar fără nume. Au mai fost făcute controale. În cazul de faţă avem şi poze”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri