Caută
Close this search box.

Două echipe de clasă din campionat au fost amendate drastic de FRF

frf

Cluburile au fost amendate de Comisia de Disciplină a Federaţiei Române de Fotbal, după incidentele produse la sâmbătă, pe Arena Naţională din Capitală, la meciul încheiat cu scorul de 1-1, în etapa a 12-a a Ligii I de fotbal.

Dinamo Bucureşti a fost sancţionată cu o amendă de 10.000 de lei, în timp ce FCSB a primit un avertisment şi o penalitate sportivă de 5.000 de lei.

Partida a fost suspendată circa zece minute din cauza scandărilor rasiste ale suporterilor dinamovişti.

Meciul a fost întrerupt în min. 30, când FCSB beneficia de un corner de pe partea stângă, dar Florinel Coman nu l-a putut executa din cauza obiectelor şi petardelor aruncate de fanii dinamovişti.

Arbitrul Kovacs a părut şi el afectat de petardele aruncate, iar în cele din urmă a suspendat partida în min. 33, invitând echipele la vestiare, după scandările galeriei dinamoviste. Crainicul stadionului a făcut apel la spectatori să pună capăt manifestărilor rasiste.

Fluierul de start al partidei a fost amânat cu câteva zeci de secunde, din cauza petardelor şi torţelor aruncate de fani pe teren

În altă speţă, preparatorul fizic al clubului Chindia Târgovişte, Stelian Isac, a fost suspendat o lună şi amendat cu 640 de lei, după eliminarea de la meciul cu Astra Giurgiu (1-0), din etapa a 11-a.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri