Caută
Close this search box.

Dragnea cere sesizarea Curții de Justiție a UE în procesul în care cere dizolvarea PSD

liviu dragnea

Fostul președinte al PSD, Liviu Dragnea, vrea ca procesul privind dizolvarea partidului pe care l-a condus să ajungă la Curtea Europeană de Justiție.

Liviu Dragnea a depus la Curtea de Apel București o cerere în acest sens. El vrea ca judecătorii să hotărască dacă este posibilă sesizarea CJUE pe tema dizolvării PSD, cerută de el.

Judecătorii au hotărât să amâne acest proces până în 31 octombrie, pentru că ieri au fost depuse mai multe documente, iar magistrații nu au avut timp să studieze toate aceste documente.

Liviu Dragnea se foloseşte de condamnarea sa în dosarul angajărilor fictive şi spune că dacă PSD Teleorman a menţinut angajarea celor două femei, angajare care a dus la pedepsirea sa, înseamnă că şi PSD Teleorman a participat, de fapt, la infracţiunea pentru care el a fost închis. În plus, el adaugă că dacă PSD Teleorman a greşit, tot partidul a greşit.

Dragnea susţine că PSD Teleorman a cauzat un prejudiciu Direcţiei pentru Protecţia Copilului pentru că le-a ţinut pe cele două angajate în acte şi că, astfel, PSD Teleorman ar trebui dizolvat.

La Congresul la care a fost aleasă Viorica Dăncilă lider al PSD, în locul lui, au participat şi social-democraţi de la Teleorman, ceea ce ar pune sub semnul întrebării validitatea acelui vot, mai susţine Dragnea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri