Dumitru Dragomir, fost președinte al LPF, a venit cu o propunere în cazul accidentului mortal provocat la începutul lunii septembrie de Mario Iorgulescu, fiul președintelui LPF Gino Iorgulescu.

Mario, un copil răsfățat, a greșit grav! Dar problema ține de educația proastă pe care a primit-o. Gino trebuie să rezolve problema cu acele cecuri și sa aibă grijă de acei copii nevinovați”, a declarat Dumitru Dragomir la RadioSport1, conform gsp.

Mario Iorgulescu a comis un accident grav pe 8 septembrie, soldat cu moartea unui bărbat, după ce a pierdut controlul automobilului Aston Martin pe care îl conducea, evaluat la 300.000 de euro. Bărbatul decedat avea doi copii, un băiat de 4 luni și o fată de 6 ani.

„Eu m-am rugat la Dumnezeu pentru sănătatea lui Mario. Îi recomand lui Gino să închidă problema. Să le dea urgent celor doi copii rămași orfani câte un cec de 500.000 de euro. Dacă nu face pace acum, nici că o va avea toată viața cu familia decedatului.” a adăugat Dragomir.

Așadar, concret, Dumitru Dragomir i-a propus lui Gino Iorgulescu să le ofere copiilor bărbatului decedat în accident câte 500.000 de euro.

Pe numele lui Iorgulescu jr. este deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală.

Chiar dacă nu putem fi de acord cu evaluarea în bani a unei vieți de om, propunerea lui Dragomir NU POATE FI DELOC TRECUTĂ CU VEDEREA, ea fiind de natură a asigura – practic – cu totul viitorul celor doi copii greu încercați, într-o lume în care banul și ziua de mâine devin, pe zi ce trece, incredibil, de nesigure.

3 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

2 + 1 =