Caută
Close this search box.

După mai multe vânzări dubioase de case, soţii Savonea şi-au separat averile

gruparea savonea

Potrivit unor surse judicare, Lia Savonea, şefa CSM, a făcut separaţie de bunuri, dezvăluie jurnalistul Virgil Burlă, într-un articol publicat pe Europa Liberă.

Mai mult, Savonea și judecătoarea Simona Marcu, care are soțul avocat, cu bani de la companiile clanului Dragnea, au inițiat modificări la Legea ANI, prin care averile partenerilor de viață ai judecătorilor să nu mai facă obiectul declarațiilor de avere, dar nici ale verificărilor ANI.

În ultimii doi ani, tranzacţiile imobiliare ale familiei Savonea sunt de circa 957.000 de euro!

Toate acestea după ce presa a început să scoată la suprafață vânzările dubioase de imobile făcute de soțul Liei Savonea, avocatul Mihai Savonea, prieten și partener cu Cătălin Voicu.

Mihai Savonea a vandut 7 imobile in perioada 2017-2018!!! Si in declaratia de avere din iunie 2017 se poate vedea ca Mihai Savonea a vandut mai multe imobile.

Propunerile controversate pentru modificarea legii Agenţiei Naţionale de Integritate (ANI) apar într-un document ținut secret de CSM, de Ministerul Justiţiei şi de senatorul Robert Cazanciuc, care a primit aceste propuneri în urmă cu mai multe luni. Printre beneficiari, Simona Marcu şi Lia Savonea, iniţiatoarele proiectului.

Iniţiativa de modificare a legii ANI a venit din partea judecătoarei Simona Marcu, membru al Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) şi apropiată de preşedinta Consiliului, Lia Savonea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri