Caută
Close this search box.

Europarlamentul Clotilde Armand se poziționează în scandalul spitalului de copii: ”Explicați bucureștenilor cum ați deturnat peste 700 milioane de euro prin Holdingul dvs ilegal”

clotilde armand

Europarlamentarul Clotilde Armand intervine în scandalul dintre fondatoarele Asociației ”Dăruiește Viață” și primarul general al Capitalei, Gabriela Firea.

Iată mesajul postat de Clotilde Armand pe facebook:

”Cele două (adică Oana Gheorghiu și Carmen Uscatu) fac campanie electorală (…) Le-am stricat strategia…”, ”A început jihadul politic împotriva mea” – G. Firea.
Mai ușor cu manipularea, dnă Firea. Vă spun eu ce fac ”cele două”: nu fac politică și nici campanie electorală. ”Cele două” construiesc primul Spital de Oncologie și Radioterapie Pediatrică din România. De la zero, exclusiv din donații și sponsorizări. Aceste mari doamne construiesc ceea ce Dvs nu ați fost și nu o să fiți niciodată în stare să construiți: speranța, empatie, bunătate, încredere. Iar strategia lor se numește: Dăruiește Viață.
Între timp, dvs v-ați zgâriat numele pe niște fântâni… singurul proiect ”major” din acest mandat. Vă rog, nu vă mai văitați prin presă și explicați bucureștenilor cum ați deturnat peste 700 milioane de euro prin Holdingul dvs ilegal.

Fondatoarele Asociaţiei ”Dăruieşte Viaţa”, care construieşte un spital în Bucureşti, au comentat, miercuri, afirmaţia Gabrielei Firea potrivit căreia şi ea ar fi avut o contribuţie la această investiţie, punând la dispoziţie terenul, în valoare de un milion de euro. Carmen Uscatu şi Oana Gheorghiu spun că, potrivit extrasului de carte funciară, terenul aparţine statului român, iar Gabriela Firea nu are niciun fel de contribuţie. ”Chiar dacă Primăria Capitalei ar fi pus la dispoziţie terenul, pentru că nu ni l-a dat nimeni, asta nu este un merit”, a spus Oana Gheorghiu, precizând că Gabriela Firea ”nu este stăpâna acestui oraş şi este doar un administrator”.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri