Caută
Close this search box.

Familia Regală a României, vizită cu caracter public în Țările de Jos

Custodele Coroanei Române, Margareta, şi principele Radu efectuează, de miercuri, o vizită de trei zile, cu caracter public, în Regatul Ţărilor de Jos.

Potrivit unui comunicat de presă, vizita se va desfăşura în oraşele Haga şi Breda.

Pe parcursul vizitei la Haga, Custodele Coroanei şi principele Radu vor avea întâlniri la Crucea Roşie olandeză şi la Curtea Internaţională de Justiţie, iar apoi vor vizita Palatul Păcii.

La Institutul Clingendael din Haga, Custodele Coroanei va susţine o conferinţă pe tema „România în Uniunea Europeană” şi va purta un dialog cu participanţii la eveniment.

În oraşul Breda, cei doi vor fi oaspeţii Academiei Olandeze de Apărare.

Cuplul regal va participa, la Ambasada României în Ţările de Jos, la o recepţie la care se va întâlni cu reprezentanţi ai mediului de afaceri olandez şi membri ai comunităţii româneşti.

Deplasarea în Regatul Ţărilor de Jos este a 12-a vizită externă a Familiei Regale a României în anul 2019, după vizita principelui Radu la Istanbul (februarie), cea a principesei Maria la Bruxelles (februarie), a principelui Radu în Azerbaidjan (martie), după vizitele Custodelui Coroanei şi principelui Radu în Franţa şi Danemarca (aprilie) şi Luxemburg (mai), după vizita principesei Maria în taberele de refugiaţi sirieni din Turcia (mai), după vizitele principelui Radu la Madrid (iunie), în Turcia (septembrie) şi vizitele principesei Maria în Marea Britanie şi Austria (septembrie).

Citește și: “Doctor” Gross și cazul ”Spiegelgrund”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri