Caută
Close this search box.

Femeia care a învins de patru ori cancerul, dar a murit în microbuzul groazei

Trupurile neînsuflețite ale femeilor care au pierit fulgerător în accidentul din Ialomița au fost duse duminică de la morgă, iar imaginile au fost sfâșietoare.

Viorica a învins de patru ori cancerul, dar a murit în microbuzul groazei. Detalii sfâșietoare 817

Acestea au fost primite de săteni cu o arcadă împodobită cu flori și multe vaiete de suferință. Prima dintre femei care va fi înmormântată este Viorica Moise, care a murit cu doar câteva zile înainte de a împlini 50 de ani. Femeia a avut o viață tare greu încercată.

Viorica Moise și-a pierdut soțul, în urmă cu câțiva ani din cauza cancerului și ea la rândul ei a fost operată de patru ori din cauza acestei boli necruțătoare. Viorica era văduvă, iar cei doi copii ai săi, plecați în Anglia, s-au întors acum în România pentru a-și conduce mama pe ultimul drum.

Operată de 4 ori de cancer

„Eram acasă în Anglia şi m-a sunat fratele meu. Mi-a spus să-mi iau bilet, să vin acasă că mama a făcut accident. Nu-mi venea să cred. E foarte dureros. Trebuia să-şi ia concediu luna viitoare, voiam să plecam în vacanta alături de soţia şi cumnata, trebuia să vina sa stea cu fetița o săptămană în Anglia. Ne-a crescut fetita și i-a dat o educație. Povestea noastra nu este fericită.

Tata avea 27 de ani când a murit de cancer, aceeaşi boală pe care a avut-o şi mama. Mama a avut patru operații, a reuşit să scape cu bine din toate cele patru operaţii şi uitați unde s-a ajuns. Aveam șapte ani si fratele meu avea patru ani când a murit tata. Nu am cuvinte. Ne este foarte greu. Dumnezeu le aşează în viaţa fiecăruia, oricât ai fugi de soartă, tot îți vine rândul”, a povestit fiul femeii, la România TV.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri