Caută
Close this search box.

Fiul lui Biden dezvăluie totul pentru a-şi ajuta tatăl

hunter biden

Hunter Biden, ale cărui activităţi profesionale au afectat campania prezidenţială a tatălui său Joe Biden, a rupt tăcerea, duminică, pentru ca presiunea asupra fostului vicepreşedinte american, unul dintre favoriţii la învestitura democrată, să scadă, relatează presa internaţională.

Avocatul său a anunţat că Hunter Biden va renunţa pe 31 octombrie la locul din Consiliul de Administraţie al BHR Equity Investment Fund Management Company, post care a atras atacuri frecvente din partea preşedintelui american Donald Trump, potrivit News.ro.

Prin intermediul unui comunicat al avocatului său, publicat pe site-ul Medium, Hunter Biden a rupt tăcerea după săptămâni de atacuri virulente ale lui Trump, care îi acuză pe el şi pe tatăl său de corupţie, fără să prezinte dovezi.

“Atunci când Hunter şi-a desfăşurat activităţile profesionale, a făcut-o considerând că este totul corect şi cu bună credinţă. Nu s-a gândit că vor veni atât de multe acuzaţii total nefondate împotriva sa şi a tatălui său din partea preşedintelui SUA.

Hunter a depus activităţi în mod independent. A considerat că nu este corect să discute cu tatăl său şi nu a făcut-o”, a precizat avocatul George Mesires.

Mesires a detaliat activităţile fiului lui Joe Biden în cadrul companiei Burisma, la care Hunter Biden a făcut parte din Consiliul de Administraţie în perioada 2014-aprilie 2019.

“În pofida anchetelor în detaliu, nici un moment poliţia din altă ţară sau din SUA nu a ajuns la concluzia că Hunter a comis acte reprobabile în cei cinci ani de mandat”, a subliniat avocatul.

El a precizat că Hunter Biden a investit 420.000 de dolari în capitalul BHR, de unde nu a primit nici o remuneraţie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri