Caută
Close this search box.

Florin Iordache: Programul PNL este copy-paste după cel al PSD

florin iordache

Vicepresedintele Camerei Deputatilor, Florin Iordache, a anuntat ca va propune ca audierea ministrilor sa aiba loc saptamana viitoare, marti miercuri si joi.

Iordache se intreaba de ce a fost dat jos Guvernul Dancila, daca programul de guvernare al Guvernului Orban are foarte multe masuri preluate cu copy-paste din cel al PSD.

Intrebat despre sansele ca Guvernul sa treaca dupa primul vot, Iordache a spus ca nu crede ca se vor strange 233 de parlamentari in sala.

Vicepresedintele Camerei Deputatilor, Florin Iordache, a precizat ca Birourile Permanente ale Parlamentului vor avea loc la pranz si va fi stabilit un calendar.

”Cred ca trebuie sa faci o audiere foarte serioasa si amanuntita pentru a vedea daca ceea ce scriu acolo pot sustine. Cred ca vom propune marti, miercuri, joi sa fie audierile, astfel incat cei care vor vota acest guvern sa afle despre competentele…”, a declarat Iordache.

Acesta sustine ca foarte multe dintre măsurile PSD din programul de guvernare au fost preluate de PNL.

”Am vazut ca sunt foarte multe masuri ale PSD care sunt preluate cu copy-paste si atunci intreb de ce a mai fost dat jos Guvernul Dancila daca continuam lucrurile si masurile pe care le-a propus Guvernul Dancila”, a mai afirmat Iordache.

Acesta sustine ca ”in loc sa ne astepte o viata mai buna, sa venim cu niste conditii mai bune, constatam ca, prin afirmatiile care sunt facute la fiecare dintre ministere, sunt masuri care ne aduc inapoi”.

Acesta s-a referit in special la masurile propuse pentru Justitie, pe unele considerandu-le nerealiste.

”La Justitie sunt foarte multe masuri care sunt preluate si care sunt continuate, dar sunt si masuri nerealiste care sunt propuse pentru acest guvern”, a spus Iordache, apreciind ca nu se pot construi penitenciare intr-un an de zile, cat este mandatul acestui guvern.

Acesta afirma ca este nerealist ca se pot face modificari legislative importante, daca se pleaca acum de la noi consultari.

”E nerealist pentru un an de zile sa putem finaliza. Eu credeam ca, pornind de la lucrurile bune care exista si prin consultare, pornind de la coduri, de la legislatia care vizeaza armonizarea cu anumite cerinte europene, putem discuta si putem imbunatatii. A lua de la zero si a face acum consultare, pana la a propune un proiect, iar ajungem in vara si conditiile sunt de la fel de proaste si legile sunt la fel de proaste”, a mai spus Iordache.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri