Fostul ministru PSD al Mediului, Doina Pană, consideră că ministrul demis al Transporturilor, Răzvan Cuc, ar trebui să-și dea demisia de onoare, dacă se simte „cât de cât vinovat” în scandalul cu fosta șefă de la TAROM, Mădălina Mezei.

Fosta şefă Tarom, Mădălina Mezei: Răzvan Cuc a vrut să ţină avioanele la sol, ca să nu ajungă la votul moţiunii parlamentarii Opoziţiei

Aceasta îl acuză că i-ar fi cerut întârzierea unor curse aeriene ce ar fi urmat să-i transporte pe cinci parlamentari din provincie la București, joi, în ziua moțiunii de cenzură.

„Există Corpul de Control al prim-ministrului și la TAROM, și la Ministerul Transporturilor”, a menționat Doina Pană, prezentă, vineri seara, în emisiunea „24/7” de la Digi24.

„Cine a greșit să plătească! Nici o problemă”, a spus Doina Pană. „Nu vă supărați, dacă este adevărat, nu ai cum altfel. Eu sper că totuși nu este”, a adăugat fostul ministru al Mediului, membru PSD.

Întrebată ce ar trebui să facă Răzvan Cuc acum, când încă este ministru interimar și din această poziție cauzează prejudicii de imagine mari în campanie, Doina Pană a oftat prelung și a declarat:

„Nu știu ce să vă spun. Teoretic, ar trebui să-și dea demisia de onoare, dacă te simți cât de cât vinovat. Dacă ești neîndreptățit total, nu. Cum am înțeles că nici domnul Barna nu-și dă demisia pentru că OLAFl îl anchetează”, a adăugat Doina Pană.

138 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

7 + 2 =