Caută
Close this search box.

FOTO. Bombă în lumea tenisului. Simona Halep se mărită!

”Se vor căsători, la anul, în luna septembrie, după ce va participa la US Open. Evenimentul va fi unul fabulos, la un restaurant de lux din Constanța și, normal, va fi organizat conform tuturor tradițiilor machedonești”, ne-a spus un apropiat de-al familiei Simonei Halep.

Mai mult decât atât, susțin sursele noastre, ceremonia de nuntă va fi una la care vor participa câteva sute de persoane, acesta fiind, de altfel, singurul lucru care a fost mai dificil de rezolvat, fiind puține restaurante care pot găzdui o asemenea mare de oameni. ”Vor participa toate neamurile lor, personalități din tenis, din sport, vor fi sute de invitați, poate chiar o mie. Totul a fost deja stabilit, e cam bătut în cuie și, normal, Simona Halep este încântată că a reușit să pună la punct toate detaliile. Evident, au mai rămas lucruri de rezolvat, precum rochia, costumul de nuntă al mirelui, dar, în mare, totul a fost stabilit”, ne-a spus sursa citată.

Simona Halep traversează, cel puțin din punct de vedere personal, o perioadă de vis. Îndrăgostită până peste cap de Toni Iuruc, omul de afaceri de origine machedonească cu care are o relație de câteva luni, Simona Halep a acceptat să se căsătorească cu el.

De curând, în mare secret, Simona Halep a fost cerută în căsătorie de Toni Iuruc, iubitul cu care s-a afișat încă din această vară, semn că relația lor este una mult mai serioasă decât se credea.

Discretă din cale afară când vine vorba de iubirile ei, Simona Halep a avut parte, de curând, de o surpriză din partea lui Toni Iuruc. Mai exact, omul de afaceri a îngenuncheat în fața ei și i-a pus întrebarea la care, probabil, visa, ea răspunzând emoționată: ”DA”. Și, imediat ce a acceptat cererea în căsătorie, Simona Halep și Toni Iuruc s-au apucat să se ocupe de organizarea nunții.

Cine este Toni Iuruc, iubitul Simonei Halep

Toni Iuruc, iubitul Simonei Halep, este machedon și om de afaceri influent. El are nu mai puțin de șase firme. Bărbatul ar fi fost un apropiat al lui Sorin Oprescu. Simona Halep, sportiva româncă în vârstă de 28 de ani, a fost surprinsă la un restaurant din Capitală împreună cu noul ei iubit, în luna iulie. „L-am cunoscut. Am fost cu el la o cafea de 3-4 ori. E un băiat foarte serios, e amic cu fiul meu. E un băiat frumos, care a făcut avere. E pricopsit, nu e un sărăntoc. Totuși, el nu are câți bani face ea. Domnilor, dacă n-o aveam pe Halep, nu mai auzea nimeni de noi. Se auzeau doar nenorociri despre țara asta”, a spus Dumitru Dragomir despre iubitul Simonei halep, Toni Iuruc.

Care este cel mai mare vis al Simonei Halep

„După ce mă voi retrage din tenis, îmi doresc foarte mult o familie și să mă dedic total copiilor mei. Sper să am copii. Mă voi ocupa de ei să facă un sport, dacă vor. Dacă nu, o să-i susțin în totalitatea în tot ceea ce vor ei să facă. Viața mea o să fie împlinită după tenis”, a mărturisit Simona în prima conferință de presă digitală din România. Apoi a adăugat, pe un ton categoric: „Nimic despre tenis, câțiva ani!”, a mai spus Simona.

Simona Halep visează și la o vacanță exotică, departe de ochii indiscreți. „Vacanța ideală? Mi-ar plăcea să merg undeva unde nu sunt foarte mulți oameni și să am liniște. Să mă bucur de câteva persoane, apropiații mei și prieteni”, a spus Simona Halep. Aceasta a detaliat: „Nu undeva la munte, ci pe o plajă. Dar să nu fie foarte cald, 28-30 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri