Caută
Close this search box.

Frig în toată țara: La munte, ninge

cod galben

Ziua de vineri a debutat un aer rece, mulţi nori şi ploi frecvente. În weekend va fi frig, iar pe crestele Carpaţilor s-ar putea să cadă lapoviţa şi ninsoare.

Sâmbătă avem atmosferă închisă şi rece, anunță Administrația Națională de Meteorologie.

Duminică, temperaturile rămân modeste. Va ploua în nord, centru, la deal şi munte, vin câţiva stropi şi în restul ţării, iar la peste 1500 de metri, vor fi ninsori şi lapoviţă.

Vremea se menţine rece şi luni. Atmosfera va fi schimbătoare, cu ploi sporadice, mai ales în nordul ţării şi condiţii de lapoviţă şi ninsoare pe crestele montane. În noaptea următoare, prin Bucovina vor fi în jur de zero grade şi s-ar putea să apară bruma.

Va ninge pe crestele Carpaților

În Transilvania, ziua de vineri aduce un aer rece, mulţi nori şi ploi frecvente. O să mai plouă şi pe timpul nopţii, iar pe crestele Carpaţilor s-ar putea să cadă lapoviţa şi ninsoare.

Temperaturile coboară foarte tare şi în zona Olteniei şi vremea devine rece pentru început de octombrie. Cerul va fi plin de nori; o să plouă din când în când şi vântul o să agite atmosfera.

În ţinuturile sudice, joi, s-au înregistrat 31 de grade dar vineri nu vor fi mai mult de 14 grade. Norii persistă şi vor aduce alte ploi mai consistente pe partea estică a Munteniei.

În București, ploaie și frig

În Bucureşti, vineri, se răceşte foarte tare şi de la 30 grade înregistrate joi, ajungem la doar 14 grade. O să avem vreme neplăcută, vânt activ şi mai multe reprize de ploaie.

Sâmbătă, atmosfera va fi închisă şi rece. E posibil să picure trecător, iar maxima se opreşte pe la 16 grade.

Duminică aşteptăm vreme schimbătoare, condiţii de ploaie slabă şi un vânt mai intens în orele serii. Temperaturile cresc uşor, dar rămân sub valorile normale.

Vreme rece avem şi luni, un pic de soare şi cel mult 17 grade în termometre.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri