Caută
Close this search box.

Gabi Firea dezvăluie că Dăncilă i-a propus azi să fie comisar european

Gabriela Firea a declarat marți seara, la Digi24, că Viorica Dăncilă a sunat-o astăzi și i-a propus să fie comisarul european din partea României în echipa condusă de Ursula von der Leyen.

„Vreau public să-i mulțumesc doamnei Viorica Dăncilă, pentru că astăzi (marți – n.r.), în jurul prânzului, m-a sunat și mi-a spus că ar dori să aibă acceptul meu pentru a fi propunerea Guvernului României să am această calitate de candidat la poziția de comisar european.

I-am mulțumit foarte mult pentru intenția pe care o are, pentru gândul pe care l-a exprimat. Mi-a spus că aș fi persoana cea mai potrivită, sunt primarul general al Capitalei, am numărul cel mai mare de voturi exprimate direct din partea populației, după președintele României și am rezultate bune în această poziție”, a declarat Gabriela Firea la Digi24.

„I-am mulțumit pentru apreciere, dar i-am spus că, la fel ca domnia sa, și eu vreau să-mi duc mandatul la bun sfârșit, până în ultima zi, să muncesc în slujba celor care mi-au dat încrederea acum trei ani și pentru care muncesc zi de zi. Deci, iată că a fost intenția, spun eu, bună din partea doamnei premier.

Nu pot să părăsesc Primăria Capitalei, oricât mi-ar fi de greu, oricât de nedrepte consider a fi uneori atacurile asupra mea și asupra echipei mele”, a adăugat primarul general al Capitalei.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri