Caută
Close this search box.

Incendiul din pădurea Măgura de neoprit: Pompierii din Sibiu continuă intervenția

Zeci de pompieri şi voluntari continuă intervenţia pentru stingerea incendiului izbucnit, luni, în pădurea Măgura, din apropierea oraşului Cisnădie, informează Inspectoratul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Sibiu.

Intervenţia este îngreunată din cauza condiţiilor meteorologice, configuraţiei terenului şi accesului greu la sursele de alimentare cu apă.

Incendiul se manifestă în continuare cu precădere la litiera pădurii pe zone abrupte şi greu accesibile. Intervenţia pompierilor militari se desfăşoară cu dificultate având în vedere relieful din zonă şi focarele care se reaprind în condiţiile de vânt. De asemenea, transportul apei este efectuat de la aproximativ 3 km (vermorele, rezervoare de apă mobile) cu ajutorul autoturismelor off-road. În momentul de faţă intervin la faţa locului peste 40 de pompieri militari din cadrul ISU Sibiu, precum şi un număr mare de membri ai Ocolului Silvic şi SVSU, împreună cu cetăţeni voluntari„, precizează reprezentanţii ISU Sibiu, citați de Agerpres.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri