Caută
Close this search box.

Incredibil ce se întâmplă în gimnastica românească. Ce spune NADIA

Într-un interviu acordat site-ului realitatea.net, Nadia Comăneci a vorbit, printre altele, despre faptul că echipa feminină de gimnastică a României, cândva o superputere în acest sport, a ratat calificarea la Jocurile Olimpice de vară de la Tokyo 2020.

Nadia Comăneci a explicat pentru realitatea.net„Nu asta este surpriza (n.r. ca s-a ratat calificarea). Nu este prima data cand ratam calificarea. Problema mare este ca sunt foarte multe ratari. Eu nu stau in sala ca sa vad care este problema si cum se poate rezolva, insa nu se face nimic de la o zi la alta”.

Zeița de la Montreal a continuat: „Ceva trebuie schimbat, probabil o noua strategie, un buget, un plan pe termen lung, comunicarea, invatarea, intelegerea sportului, Si, foarte important, trebuie totul adaptat la cum se face gimnastica in ziua de astazi”.

Echipa feminină de gimnastică a României, pregătită de Nicolae Forminte, un tehnician altfel valoros, cu multe rezultate remarcabile la activ, a ratat din păcate calificarea la Jocurile Olimpice de la Tokyo din 2020. Este a doua ediţie consecutivă a Jocurilor Olimpice la care România nu va participa, după Rio 2016.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri