Caută
Close this search box.

Incredibil. Criminalul din Piaţa Constituţiei a mai ucis în trecut. Cine a fost victima. VIDEO

Mama bărbatului omorât în confruntarea sângeroasă a declarat pentru România TV că a aflat de la anchetatori că antrenorul de box de la Dinamo a mai ucis un om în urmă cu opt ani. La scurt timp după ce a ieșit din pușcărie, el a ucis din nou. În vreme ce femeia își plânge băiatul mort, afacerea proxenetului care a generat măcelul dintre clanuri merge ca unsă.

Femeia susţine că acum opt ani, cel care i-a ucis fiul a mai făcut o victimă.

„Ăsta care l-a omorât pe el a mai omorât pe unul acum opt ani! Și e venit acum din pușcărie! Opt ani a avut de pușcărie și a venit acum! I-a dat cu spray la un metru și jumătate, a fost foarte aproape cu spray-ul din ce am auzit, că i-a dat la un metru jumate și l-a pus jos că n-a putut să-l doboare și pe urmă i-a dat cu toporul în cap”, susţine mama bărbatului ucis în Piaţa Constituţiei pentru România TV.

Femeia spune că în ciuda anchetei din România, afacerea cu carne vie patronată de liderul interlopilor Andrei Schila peste graniță merge ca unsă: „În Germania, în alte țări, unde se duce el! Merge în continuare! Schila ăsta ar trebui… Că ăsta l-a dus acolo! Cum intri în Giurgiu… are casă nouă! Nu are serviciu, nu are niciun beneficiu… Și-a făcut casă nouă, și-a făcut nuntă… Pe ce?”.

Măcelul din piața Constituției a avut loc la sfârșitul lunii trecute. Scandalul a pornit de la o prostituată pe care două grupări interlope au traficat-o în Germania. Membrii celor două clanuri s-au bătut cu bâte și săbii, în urma reglării de conturi un om a fost ucis și 8 persoane au fost arestate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri