Caută
Close this search box.

Îngrijorare. Campioana de la Wimbledon s-a retras și de la Moscova!

Campioana en-titre de la Wimbledon, Simona Halep,  s-a retras de la turneul de la Moscova – Cupa Kremlinului. Potrivit informaţiilor apărute, decizia a fost luată ca urmare a problemelor de sănătate, a informat Mediafax.

Din cauza durerilor în zona spatelui, Simona Halep, 28 de ani, locul 5 în clasamentul WTA, a fost obligată să se retragă şi de la turneul de la Wuhan, chiar în timpul partidei cu Elene Rybakina, pentru ca mai apoi, la competiţia de la Beijing, să piardă în turul 2, în faţa Ekaterinei Alexandrova, după ce a cerut pe durata partidei intervenţia medicului.

Așadar, accidentarea la spate suferită la turneul de la Wuhan a fost cauza pentru care Simona a decis că este mai bine să se retragă de la competiția din Rusia. Singura competiție la care mai poate participa românca este Turneul Campioanelor, la care s-a calificat A ȘASEA OARĂ CONSECUTIV, dar la care nu a participat anul trecut, tot din cauza unei accidentări.

Cupa Kremlinului se desfăşoară în perioada 14 – 20 octombrie 2019, fiind o competiţie de nivel Premier, cu premii în valoare totală de peste un milion de dolari. Simona Halep a renunțat la acest concurs, pentru că trebuie să fie aptă pentru prestigiosul Turneu al Campioanelor, de la Shenzhen, care începe la sfârşitul lunii octombrie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri