Caută
Close this search box.

Îngrozitor! Milionară thailandeză dispărută de 10 zile, găsită în FRIGIDERUL din casă acoperită cu BETON

Thailandeza Wannee Jiracharoenying, 58 de ani, cu afaceri în domeniul imobiliar, nu a mai fost văzută din 18 octombrie, zi în care a vizitat un templu din nordul țării, potrivit 7news.com.au.

Îngrijorat, fratele femeii, Woraphan Jiracharoenying, 59 de ani, s-a dus în zona respectivă și a căutat-o, însă fără niciun rezultat. Șocant, trupul femeii a fost găsit duminică în interiorul propriului frigider, acoperit cu beton.

Anchetatorii au un suspect – prietenul femeii – care, însă, a dispărut fără urmă.

Poliția a spus că după ziua dispariției milionarei au fost făcute mai multe retrageri mari din contul ei bancar. De asemenea, mașina femeii, dar și mai multe carduri au dispărut.

Șeful poliției locale, Bundit Tungkhaseranee, a declarat că sunt verificate toate punctele de frontieră, pentru a se stabili dacă suspectul a părăsit sau nu țara.

„Am contactat banca unde femeia decedată avea cont și am primit informația că banii au fost retrași după momentul decesului. În ziua în care familia a pierdut orice legătură, suspectul a retras banii de la mai multe bancomate. A retras în total 1,2 milioane baht (aproximativ 33.000 de euro)”, a declarat pentru presa locală Bundit Tungkhaseranee.

Poliția a descoperit cadavrul după ce vecinii s-au plâns de un miros puternic venit dinspre proprietatea femeii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri