Caută
Close this search box.

Iohannis, mesaj pentru români: Prezenţa la vot în număr mare este esenţială pentru a avea o ţară fără PSD

iohannis

Preşedintele Klaus Iohannis afirmă într-un mesaj transmis pe Facebook că adevărata schimbare în România vine prin votul tuturor românilor care cred în „democraţie, libertate, stat de drept, valori pro-europene, modernizare şi normalitate” şi că „prezenţa la vot în număr mare este esenţială pentru a avea, pentru prima dată în ultimii 30 de ani, o Românie fără PSD”.

„Miza alegerilor prezidenţiale este foarte mare – prezenţa la vot în număr mare este esenţială pentru a avea, pentru prima dată în ultimii 30 de ani, o Românie fără PSD. Acest lucru ar însemna o victorie pentru normalizarea unei societăţi care vrea o schimbare, vrea un nou început, vrea o Românie normală şi corectă”, a scris şeful statului, care candidează pentru un nou mandat.

El mai afirmă că, în calitatea de şef al statului, a folosit toate instrumentele democratice şi constituţionale „pentru a bloca PSD”.

„Prin intervenţiile mele, prin implicarea voastră continuă şi prin votul dat pe 26 mai am reuşit să menţinem România pe drumul său pro-european şi democratic. Am făcut împreună primul pas al unei schimbări care trebuie să continue. Doar prin participare majoră la vot putem să ajungem într-o nouă etapă – în care să construim o majoritate nouă, pro-europeană, care să aducă prosperitate autentică oamenilor şi cu care să relansăm România, cu o bună guvernare şi cu o resetare a statului în ansamblu. Împreună pentru România normală!”, a mai transmis Klaus Iohannis.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri