Caută
Close this search box.

Ion Iliescu se simte mai bine, dar rămâne internat

Starea de sănătate a lui Ion Iliescu este stabilă, ”iar suferința cardiacă se află într-o discretă ameliorare”, potrivit unui comunicat de presă transmis de Spitalul Elias, unde este internat fostul președinte.

”Supravegherea și tratamentul vor fi continuate în condiții de spitalizare”, precizează sursa citată.

„Evoluția stării de sănătate a lui Ion Iliescu este azi (sâmbătă – n.r.) una ușor favorabilă. A făcut și câțiva pași, după ce vineri a stat numai în pat. Vă rămâne în continuare aici, sub atenta observație a medicilor”, au precizat, pentru Mediafax, surse medicale.

Iliescu s-a prezentat, vineri, la Spitalul Elias din Capitală, din cauza problemelor cardiace mai vechi, iar medicii au decis să îl interneze pe fostul președinte, potrivit reprezentanților unității medicale.
Spitalul Elias a anunțat, printr-un comunicat de presă semnat de managerul Mugur Ardelean, că Ion Iliescu s-a dus la unitatea spitalicească pentru probleme cardiace mai vechi.
„Investigațiile efectuate în urgență au confirmat existența unei suferințe, motiv pentru care s-a decis internarea în vederea tratamentului de specialitate”, a anunțat vineri spitalul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri