Caută
Close this search box.

Klaus Iohannis: Am primit un mesaj cutremurător

rise project

Președintele Klaus Iohannis participă, sâmbătă, la Iași, la Adunarea Regională a organizațiilor PNL din Nord-Est, care a început în jurul orei 11.00. Președintele a transmis condoleanțe pentru mesajul cumplit petrecut în această dmineață, în care au murit 10 persoane și alte 7 sunt în stare critică.

„Azi dimineață la ora 6 am primit un mesaj cutremurător. Un accident groaznic. M-a întristat foarte mult. Condoleanțe. Îmi pare foarte rău. Ce să întețelegem: lipsa de infrastructură ucide, precum și corupția ucide. Această nepăsare criminală a pesediștilor costă vieți. Avem nevoie de această infrastructură. Ideea cu autostrada nu e doar o ambiție politică, nu e un moft.

România a rămas în urmă pentru că am avut la conducere PSD. PSD e principalul motiv de rămânere în urmă a României. Fără PSD România ar fi fost în rând cu celelalte națiuni europene.
Acest decalaj trebuie depășit cu un guvern liberal.”, a transmis Iohannis.

Tragedie sâmbătă dimineața, în județul Ialomița: un microbuz cu 17 pasageri a fost spulberat de un TIR care a intrat pe contrasens, pe DN2A, în județul Ialomița.

Potrivit primelor informații, 9 oameni au murit pe loc: șoferul TIR-ului și 8 pasageri din microbuz. Bilanțul victimelor a crescut ulterior la 10 morți.

Opt din cele zece persoane decedate erau angajate ale Mega Image și veneau la serviciu cu microbuzul.

S-a activat planul roșu de de intervenție: ambulanțe și mașini de primă intervenție din două județe intervin la fața locului.

Accidentul de circulaţie s-a produs în zona localităţii Sfântu Gheorghe, comuna Balaciu, între un tir şi un microbuz de transport pasageri şi a fost provocat de faptul că şoferul tirului a intrat pe contrasens după ce se pare că adormit la volan.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri