Caută
Close this search box.

Lia Olguţa Vasilescu s-a dezlănţuit la adresa Opoziţiei: „Câștigați mai întâi alegerile, nu faceți majorități cu trădătorii și apoi vorbiți de legitimitate”

Lia Olguţa Vasilescu, fostul ministru al Muncii, a răbufnit în plenul Parlamentului, după criticile aduse PSD de membrii Opoziţiei, în timpul dezbaterilor privind adoptarea moţiunii de cenzură. 

„Aş vrea să le răspund celor care au vorbit înaintea mea. Doamnă Turcan, câștigați întâi alegerile, nu faceți majorități cu trădătorii și apoi vorbiți de legitimitate. Erați în PDL când au fost dați afară 10.000 de polițiști și nu aș spune că aveți sânge pe mâini, dar complici ați fost. Așa am ajuns să avem un polițist la trei sate.

Vorbiți și acum să dați afară peste 400.000 de bugetari. Ați vorbit aci de recursul compensatoriu. Să nu uităm că l-ți votat și cei de la PNL și cei de la USR în senat. E simplu să arunci cu noroi. Ați spus că nu veți tăia nimic de la oamenii cinstiți, vorbiți cu domnul Orban, spuneţi că veți abroga legea salarizării.

Când vorbiți de datoria publică, noi încă plătim cele 20 de miliarde luate de Guvernul Boc”, a declarat Lia Olguța Vasilescu.

Moţiunea de cenzură „Ca să reconstruim România, Guvernul Dăncilă trebuie demis de urgenţă!” este dezbătută şi votată, joi, în plenul reunit al Senatului şi Camerei Deputaţilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri