Caută
Close this search box.

Ludovic Orban, după refuzul lui Ponta: E responsabil pentru păstrarea acestui guvern

ludovic orban

Liderul PNL, Ludovic Orban, a comentat acid după ce liderul PRO România, Victor Ponta, a anunțat că nu va vota Guvernul PNL.

„Lucrurile sunt foarte simple. Cine nu votează guvernul PNL este cu PSD și Dăncilă și se face co –resposnsabil pentru păstrarea acestei rămășiță de guvern nociv, care ia decizii pe ultima sută de metri și angajează chetuieli pentru care nu sunt bani.

Cine nu votează investirea guvernului devine reponsabil pentru existența unui guvern care să aibă legitimitate și să ia măsuri pentru România”, a declarat Orban, citat de Stiripesurse.ro.

Orban a mai spus că nu și-ar dori să guverneze alături de Victor Ponta.

„Formula cu care ne prezentăm în fața românilor este o formulă de guvern care este rezultatul discuțiilor cu mai mulți parteneri care au fost alături de noi și care au asigurat succesul moțiunii de cenzură. (…) Dacă astăzi unul dintre partidele care au votat moțiunea de cenzură preferă să rămână alături de Viorica Dăncilă este problema acelui partid, nu este problema noastră. În ceea ce ne privește, am purtat negocieri cu toți ceilalți parteneri politici. Formula de guvern este o formulă agreată și acceptată prin intermediul unor înțelegeri politice, negociate, care vor fi supuse ratificării Biroului Politic al PNL (…) și sincer nici nu mi-aș dori să guvernez alături de Victor Ponta”, a spus Ludovic Orban.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri