Caută
Close this search box.

Luiza trăieşte! Colegele Luizei Melencu, audiate de procurori

Procurorii DIICOT şi poliţiştii care anchetează dispariţia Luizei Melencu au audiat, astăzi, mai multe colege ale fetei, în speranţa că vor obţine noi informaţii.

Una dintre colegele Luizei i-a acuzat pe anchetatori că, în loc să le caute pe fete, respectiv pe Luiza şi Alexandra, caută probe care să demonstreze că sunt moarte.

Colegă de liceu cu Luiza, una dintre fetele audiate de anchetatori a declarat că a fost întrebată despre ultimele zile pe care le-a petrecut cu Luiza înainte de dispariţie.

„Mi-au pus aceleaşi întrebări ca de obicei. Cu ce se îmbrăca, care nu îi văd rostul, grupul de prieteni. Nimic altceva. Nimic important. Am mai fost audiată la DIICOT Craiova. În loc să caute fetele, ei stau să ne întrebe cu ce se îmbrăcau şi pe unde ieşeam”, a declarat tânăra.

Întrebată despre ce crede că s-a întâmplat cu Luiza, colega tinerei din satul Radomir care a dispărut pe 14 aprilie 2019 a declarat că Luiza nu este moartă.

„Nu este moartă! În nici un caz. Îşi bat joc de cazul ăsta în ultimul hal. În loc să caute fetele, ei caută probe despre care eu cred că se plantează, se plantează uşor. Îşi bat joc”, a declarat tânăra, potrivit observator.tv.

Tot astăzi, la sediul IPJ Dolj, alte colege ale Luizei Melencu au fost audiate de anchetatorii care speră să obţină noi informaţii în cazul dispariţiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri