Caută
Close this search box.

”Mă las de fotbal dacă un club din România mai câștigă două meciuri în grupe cu echipe din Italia și Franța”

dan petrescu

Delegația celor de la CFR Cluj a revenit vineri seara în țară după deplasarea din Franța, acolo unde campioana României a înfruntat Rennes, în etapa a 3-a din grupa E a Europa League. Antrenorul clujenilor, Dan Petrescu, s-a mai calmat după supărarea cauzată de jocul modest al ardelenilor din repriza secundă a meciului de joi. Tehnicianul a lansat un atacat la adresa celor care au criticat gruparea din Gruia după victoria de ieri.

Dan Petrescu, răspuns pentru cei care critică CFR Cluj: ”Mă las de antrenorat dacă un club din România mai câștigă două meciuri în grupe cu echipe din Italia și Franța”

Dan Petrescu recunoaște evoluția modestă a CFR-ului din repriza secundă cu Rennes, însă nu acceptă ca echipa campioană să fie ținta atacurilor și a răutăților, deși a câștigat contra unor grupări din Serie A și Ligue 1.

”Indiferent ce va face, CFR Cluj va fi criticată. Când o echipă din România va ajunge în grupe, nu contează, și va câștiga două meciuri cu cu echipe din Italia și Franța, Germania sau Spania eu mă las de antrenorat. Trebuie să ne uităm și la buget. Unii au sute de milioane. Noi, CFR Cluj, suntem ultimii la acest capitol în grupă. Știu că deranjăm cu rezultatele.

Este o invidie pentru că avem rezultate foarte bune. Nu uitați că avem deja 11 meciuri oficiale jucate. Nu există nicio echipă în Europa cu atâtea meciuri. Nu e ușor de gestionat. La final, pe 22 decembrie, CFR Cluj va avea jucate 37 de meciuri oficiale. Unii au 37 de meciuri într-un sezon. Criticile până la urmă fac bine. Și mie, și jucătorilor. Nu acceptăm răutățile. Aceste lucruri nu îmi plac.”, a spus Petrescu la revenirea în țară.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri