Mărturia unei farmaciste din Caracal schimbă varianta oferită anchetatorilor de Gheorghe Dincă. Femeia a dezvăluit pentru România TV ce a cumpărat criminalul din farmacie chiar în ziua în care Alexandra Măceşanu suna la 112.  

Farmacista susţine că Gheorghe Dincă are serioase probleme de sănătate şi că venea des pentru aş cumpăra medicamente pentru durere.

Bărbatul şi-a luat în ziua fatidică o cremă antiinflamatoare pentru durerile de încheieturi. Dincă ar suferi de artroză şi abia se putea ţine pe picioare din cauza durerilor, deci puţin probabil să poată căra trupurile neînsufleţite ale fetelor.

Se pare că Gheorghe Dincă a cerut asistenţă medicală şi în arest din cauza durerilor de articulaţii.

Gheorghe Dincă a fost surprins de camerele de supraveghere din Caracal, chiar înainte să o ucidă pe Alexandra, în timp ce coboară dintr-o mașină și se îndreaptă spre farmacie.

Fostul mecanic auto este apoi surprins plecând pe jos spre casă, un drum care durează aproximativ două ore. Ajuns acasă, potrivit anchetatorilor, Gheorghe Dincă o surprinde pe Alexandra Măceșanu vorbind la telefon și o ucide.

133 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here