„Într-o perioadă dificilă, avem nevoie de stabilitate şi loialitate, tocmai de aceea, rămânem, ca de fiecare dată, alături de membrii noştri, pe care îi asigurăm de tot sprijinul şi experienţa politică a conducerii judeţene şi centrale, în realizarea tuturor obiectivelor electorale şi de organizare internă.”, precizează un comunicat PSD de sâmbătă.

Este voba de măsură extremă luată, sâmbătă, în partidul – încă – de guvernământ. Practic, nimeni nu s-ar fi așteptat la așa ceva. Poate la înlocuirea unei persoane sau două, dar  în niciun caz la schimbarea, demiterea, ÎNTREGII CONDUCERI. De fapt acest lucru se petrece foarte rar, extrem de rar, în orice partid. El denotă o stare de tensiune care depășește limitele suportabile.

Așadar …

Întreaga conducere a unei filiale social-democrate a fost dizolvată

Biroul Permanent Judeţean al PSD Olt a hotărât, sâmbătă, dizolvarea conducerii Organizaţiei Locale Caracal şi desemnarea lui Ion Marian Doldurea în calitate de preşedinte interimar.

„Aceste decizii au fost adoptate, întrucât, în cadrul organizaţiei respective, a fost încălcat frecvent şi grav orice principiu al dialogului, care ar fi trebuit să se desfăşoare în interiorul partidului. Conducerea PSD Caracal, prin activitatea sa şi comportamentul adoptat, a adus prejudicii de imagine partidului. Regretăm cele întâmplate în cadrul organizaţiei, dar considerăm că decenţa şi dialogul au fost şi rămân valori definitorii ale Partidului Social Democrat Olt”, precizează un comunicat al PSD Olt transmis Agerpres.

Liderii organizaţiei judeţene fac apel la „stabilitate şi loialitate”.

169 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here