Caută
Close this search box.

Nimic senzațional. ALEXANDRA ȘI LUIZA TRĂIESC. Unde și cum au fost duse

Luiza si Alexandra
O femeie din Caracal care susţine că a fost bucătăreasa lui Gheorghe Dincă timp de două luni de zile, a făcut afirmații dure, luni seară, la România TV, în legătură cu cele două fete Luiza şi Alexandra, care au fost date dispărute și despre care Dincă a declarat că le-a ucis.

De asemenea, femeia a mai spus că amanta și rudele monstrului din Caracal au traficat fete în diverse țări. Chiar şi pe ea, Dincă a încercat s-o abuzeze, dar nimeni nu a crezut-o.

„El a zis într-un timp că merge la Poliție…ca să-mi iau actele să mergem la un trai mai bun. În Italia, la Milano. Să mergem acolo, să stăm la Nana, că așa o cheamă pe fii-sa, Nana… Are alt nume, Daniela, dar eu o știu de Nana”, a spus menajera lui Gheorghe Dincă.

Femeia a povestit cum Dincă trafica fete pe care le trimetea în Italia pentru prostituţie

„ A luat-o pe una… A venit cu o fată… 19-20 de ani. Era slăbuță. A venit cu a doua. Șatenă și cu broboane pe față. Aialaltă tot la fel. Trei fete au venit. Le-a adus fiul lui Gheorghe Dincă! Le-a trimis în Milano, în Foggia, în Bari… la prostituţie. Nu e moartă nici Alexandra, nici asta… Luiza! Nu sunt moarte. Fetele nu sunt moarte,  sunt duse de ei… El ia vina asupra lui. Pentru concubină, pentru ăștia și pentru nevastă-sa!”, a spus femeia.

Acum 10 ani de zile am fost cu socrul meu, cu cumnații mei și m-a luat ca bucătăreasă, să gătesc. Le-am gătit două luni de zile, până mi-a făcut avansuri, cum se spune. Mi-a zis că îmi dă o sumă de bani dacă mă culc cu el, i-am spus că nu și am plecat. M-am mai întâlnit cu el, dar nici bună ziua, nici nimic… Știa toată lumea că are bani și mi-a fost frică… Eu, când s-a luat de mine, i-am spus soacrei mele, dar nu m-a crezut. A spus că nu se ia de mine, că la banii lui, poate să aibă orice femeie”, a povestit femeia la RTV.
Așadar, așa cum AM SPUS DE LA BUN ÎNCEPUT, ALEXABNDRA ȘI LUIZA AU FOST TRAFICATE ȘI DUSE ÎN ITALIA, ACOLO UNDE SUNT OBLIGATE SĂ SE PROSTITUEZE.
Cel puțin așa spun din ce în ce mai multe persoane care inițial au stat deoparte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri