Caută
Close this search box.

O înaltă personalitate politică europeană îl felicită pe Ludovic Orban pentru nominalizare

Ludovic Orban

Preşedintele PPE, Joseph Daul, îl felicită pe Ludovic Orban pentru desemnarea ca premier, urându-i succes în formarea noului Guvern, astfel încât România să devină din nou un veritabil partener pro-european, în UE.

”Felicitări lui Ludovic Orban, proaspăt nominalizat prim-ministru al României, şi îi doresc succes în formarea unui guvern, astfel încât România să devină din nou un veritabil partener pro-european în cadrul  UE”, a scris Daul, pe Twitter.

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat nominalizarea liderului PNL, Ludovic Orban, pentru postul de premier, precizând că guvernul va avea un mandat scurt. Ludovic Orban, prezent alături de preşedinte, la declaraţia de presă, a dat asigurări că va pune toată experienţa, toată energia în slujba interesului public.

Orban trebuie să prezinte în 10 zile lista Guvernului pentru a obţine votul de învestitură al Parlamentului. La final, Preşedintele i-a urat inspiraţie şi succes. Decretul prin care Ludovic Orban a fost desemnat de preşedintele Klaus Iohannis drept candidat la funcţia de premier a fost publicat în Monitorul Oficial.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri