Caută
Close this search box.

OFICIAL PNL susține organizarea de alegeri anticipate

Biroul Politic Naţional al Partidului Național LIberal susține organizarea de alegeri anticipare. Decizia a fost luată de BPN vineri dimineața.

Delegaţia PNL care va reprezenta partidul la consultările de vineri de la Palatul Cotroceni va fi formată din Ludovic Orban, Rareş Bogdan, Raluca Turcan, Iulian Dumitrescu, Robert Sighiartău şi Florin Cîţu, a stabilit Biroul Politic Naţional.

„Delegaţia va fi formată din preşedintele partidului, prim-vicepreşedinţii partidului – Raluca Turcan, Rareş Bogdan şi Iulian Dumitrescu, secretarul general al partidului, Robert Sighiartău, şi liderul grupului din Senat, Florin Cîţu. Mandatul pe care l-am hotărât în reuniunea Biroului Politic este similar cu cel pe care l-am avut încă din momentul lansării moţiunii de cenzură”, a precizat Orban, la finalul reuniunii, citat de Agerpres.

El a menţionat că PNL susţine organizarea de alegeri anticipate, dacă este posibil realizarea unui pact în acest sens, iar, dacă nu, partidul este pregătit să îşi asume răspunderea guvernării. Candidat la funcţia de premier este preşedintele partidului, a adăugat Orban.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri