Caută
Close this search box.

OFICIAL! Se închide un important canal de televiziune în România, urmărit de toată țara

Un canal foarte urmărit până acum, inclusiv pentru transmisiuni sportive și filme documentare de excepție, de închide. Moda televiziunilor sau cel puțin a canalelor de televiziune închise în România se extinde. Indiferent că sunt televoinu on-line sau pe cablu. Că sunt naționale sau locale. Unele sunt închise de patronii lor, altele chiar de CNA, cum au fost destule situații recente. De data aceasta însă este vorba DE O TELEVIZIUNE EXTREM DE MARE și DE CUNOSCUTĂ

Așadar moda s-a extins, după cum vom vedea, și la case MULT MAI MARI. Exemplul de acum este cu totul neobișnuit. De fapt, este o premieră absolută, ținând seama de numele și nivelul televiziunii.

TVR HD se va închide din luna noiembrie, iar posturile principale ale Televiziunii Române, respectiv TVR 1 și TVR 2 vor trece pe High-Definition. TVR 1 va intra în varianta HD pe cablu începând cu data de 3 noiembrie. TVR 2 HD va începe emisia în format HD de zilele acestea, iar până pe 3 noiembrie, televiziunea va rula promo-uri pentru a-i informa pe telespectatori în legătură cu schimbările.

Nicoleta Voican, reprezentant TVR, a solicitat din partea CNA menținerea licenței pentru TVR HD până pe 3 noiembrie, în urma ședinței care a avut loc pe 4 octombrie, scrie paginademedia.ro. Cu alte cuvinte, TVR renunță la HD pentru postul principal, însă alte două televiziune se vor bucura de emiterea în această variantă.

„În ce privește TVR2 HD, se va introduce pe cablu și satelit un nou feed, un nou program. TVR 2 SD merge mai departe fără niciun fel de problemă. Vrem să emitem pe satelit un feed de TVR 2 HD. El nu va avea același program cu TVR2 SD pe o perioadă de 10 zile. Din 3 noiembrie vor fi simulcast”, a declarat Voican, conform sursei mai sus menționate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri