Caută
Close this search box.

Omul de radio Daniel Buzdugan, internat de urgență! Probleme serioase, cu pericol de deces

Cunoscutul om de radio Daniel Buzdugan are probleme de sănătate. Prezentatorul matinalului de radio s-a îmbolnăvit, iar lucrurile par serioase.

Daniel Buzdugan a fost internat de urgență în spital, după ce medicii l-au diagnosticat cu pneumonie. Prezentatorul de radio a mers la spital după ce s-a simțit rău și a făcut febră, informează wowbiz.ro.

Daniel Buzdugan este destul de activ pe reţelele sociale, însă în ultimele zile a cam lipsit, la fel cum se va întâmpla şi în perioada următoare, iar explicațiile le-a oferit chiar el. Mai exact, Daniel Buzdugan are probleme de sănătate şi a decis să se liniştească, pentru a se recupera mai repede, așa că în următoarea perioadă va lipsi din spațiul public.

„O să fiu sleep mode o perioadă, ceva probleme de sănătate la plămâni, pneumonie combinată cu viruși. Nașpa rău, dureri, spital, temperaturi, nopți nedormite. Iar voi să vă bucurați că sunteți bine, jur că trebuie să vă bucurați. Mare lucru sănătatea. Nu vă pup, ca să nu vă dau ceva. Weekend fain și mai vorbim”, a scris Buzdugan pe Facebook.

Cu toate că a încercat să prezinte situația într-o lumină ”roz”, starea de sănătate a lui Daniel Buzdugan este una foarte gravă, pneumonia fiind o afecțiune cu care nu se poate glumi și care, netratată și nediagnosticată la timp, poate duce la decesul pacientului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri