Caută
Close this search box.

Orban, către aleșii locali ai PNL: ”Vremea umilințelor a trecut. Fiecare primar va avea ușa deschisă la Guvern”

Liderul PNL și premierul desemnat, Ludovic Orban, a susținut, sâmbătă, în fața aleșilor locali liberali că de acum înainte nu vor mai găsi uși închise atunci când vor merge la București să primească avize de la Guvern.

Am fost președintele Ligii Aleșilor Locali. Vă cunosc aproape pe toți în persoană, am fost în aproape toate localitățile pe care le administrați cu pricepere.

Vă garantez câteva lucruri simple: vremea umilințelor la care ați fost supuși atunci când veneați la București ca să primiți avize sau toate documentele inventate a trecut. De acum, fiecare primar liberal va avea ușa deschisă la Guvern și nu numai primarii liberalii, ci orice administrație care vrea să ducă lucrurile spre mai bine.

Știu că la ușa voastră au ciocănit aproape în fiecare zi tot felul de pesediști care au vrut să vă determine să părăsiți partidul.

Nimeni nu va mai îndrăzni să ciocănească la ușa unui primar ca să-i ceară să-și schimbe culoare politică și să trădeze încrederea cetățenilor”, a declarat Ludovic Orban, la reuniunea Ligii Aleşilor Locali, organizată de PNL în Bucureşti.

Totodată, liderul liberal le-a cerut aleșilor PNL să stabilească un scor record la alegerile prezidențiale.

”În ciuda minciunilor gogonate ale PSD, PNL are grijă de comunitățile locale și Guvernul va aloca fonduri pentru proiectele de dezvoltare. PNL nu va mai descentraliza nicio atribuție fără servicii de finanțare pentru acestea.

Deciziile miniștrilor care privesc viața comunităilor locale trebuie luate numai în consultare și în dezbatere cu autoritățile locale. (…)

Nu vreau doar să câștigăm alegerile prezidențiale. Vreau să le câștigăm cu un scor zdrobitor! Vreau ca în fiecare comunitate cu primari liberali să câștigăm la diferențe foarte mari!”, a mai Ludovic Orban.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri