Caută
Close this search box.

Patriarhia transmite un comunicat referitor la tragedia din Ialomița: Rugăciune pentru răniți și decedați

Patriarhia Română a transmis, sâmbătă, un comunicat de presă în care își exprimă compasiunea față de victimele tragicului accident produs în Ialomița, în urma căruia zece persoane au murit, iar șapte au fost rănite.

Potrivit Patriarhiei Române, este cel mai grav accident rutier petrecut în 2019.

„Am aflat cu multă întristare de tragicul accident rutier petrecut în dimineața acestei zile de 5 octombrie 2019 în judeţul Ialomiţa, între localitățile Slobozia şi Urziceni, accident soldat cu 10 morți și 7 răniți. În aceste momente extrem de grele pentru familiile celor decedați, adresăm acestora sincere condoleanțe și le încredinţăm de întreaga noastră compasiune”, transmite Patriarhia în comunicat.

„De asemenea, suntem sufletește alături de cei răniţi, aflaţi în spital, şi ne rugăm Milostivului Dumnezeu pentru vindecarea lor. Mântuitorul Iisus Hristos, Cel înviat din morți, să odihnească cu drepții sufletele celor care şi-au pierdut viaţa în acest cumplit accident, iar familiilor îndoliate să le dăruiască alinare și întărire sufletească”, se mai arată în comunicatul emis de Biroul de Presă al Patriarhiei Române.

Zece oameni au murit și șapte sunt răniți după ce un TIR a intrat pe contrasens și s-a ciocnit cu un microbuz care ducea oamenii la serviciu, accidentul având loc sâmbătă dimineață pe DN 2A, în zona localității Sf. Gheorghe din Ialomița.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri