Update Şase persoane au fost reţinute, în noaptea de vineri spre sâmbătă, în cazul de omor din noaptea de 29 septembrie din zona Pieţei Constituţiei din municipiul Bucureşti, informează Poliţia Capitalei.

Poliția Capitalei a anunțat, vineri seara, că a reținut o persoană în cazul crimei din Piața Constituției.

O persoană a fost reţinută, vineri, în cazul de omor din noaptea de 29 septembrie din zona Pieţei Constituţiei din municipiul Bucureşti, informează Poliţia Capitalei.

Potrivit sursei citate, în acest caz continuă audierile.

Un număr de 21 de percheziţii domiciliare au avut loc, vineri dimineaţa, în Bucureşti, pentru depistarea bărbatului care este suspectat de uciderea unei persoane în Piaţa Constituţiei.

„În dimineaţa zilei de 4 octombrie, în baza autorizaţiilor emise de judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Bucureşti, au fost puse în aplicare 21 de mandate de percheziţie domiciliară pe raza municipiului Bucureşti. După efectuarea percheziţiilor domiciliare menţionate, urmează a fi efectuate audieri la sediul Poliţiei Capitalei de către procurorii criminalişti din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi ofiţerii de poliţie judiciară din cadrul Serviciului Omoruri, cu privire la faptele care fac obiectul cauzei”, informează un comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, citat de Agerpres.

Duminica trecută, în jurul orei 22,30, prin apel la 112 a fost sesizat un conflict între mai multe persoane în Piaţa Constituţiei.

În urma conflictului, un bărbat a fost rănit şi, în pofida ajutorului medical de urgenţă, s-a constatat decesul. Celălalt bărbat rănit a suferit un traumatism la nivelul capului şi a primit îngrijiri medicale la faţa locului, ulterior fiind condus la audieri.

În perimetrul cercetat a fost găsit şi ridicat un tub cartuş, cel mai posibil cu gaz, un încărcător gol, posibil pentru acelaşi tip de pistol cu gaze, şi obiecte contondente

135 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

7 + 8 =