Caută
Close this search box.

Poliţia apelează la cetăţeni. O fetiţă de 10 ani, din Ilfov, a dispărut de acasă marţi dimineaţa

Poliţiştii din Popeşti Leordeni, judeţul Ilfov, caută o fetiţă în vârstă de 10 ani care a dispărut marţi dimineaţă de acasă şi nu s-a mai întors. În căutări sunt implicaţi şi jandarmi, criminalişti şi câinele de urmă.

Poliţia oraşului Popeşti Leordeni a fost sesizată de parinţii unei fetiţe de 10 ani, cu privire la faptul că aceasta a plecat în jurul orelor 11:00 de acasă şi nu s-a mai întors, informează Poliţia Ilfov.

„Poliţiştii din Popeşti Leordeni, sprijiniţi de poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, Serviciului Rutier, crimnalişti şi jandarmi efectuează la acest moment activităţi specifice de căutare a minorei. De asemenea, este folosit şi câinele de urmă”, mai arată sursa citată.

Semnalmente: înălţime 120-130 , păr negru, lung până la nivelul umerilor, prins în coadă, ochi căprui.

La momentul dispariţiei, minora era îmbrăcată cu o bluză albă cu inscriptia „New York”, avea pantaloni negri şi era încălţată cu espadrile gri.

„Persoanele care pot oferi detalii despre persoana disparută sunt rugate să apeleze numărul unic de urgenţă 112 sau cea mai apropiată unitate de poliţie”, mai spune Poliţia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri