Caută
Close this search box.

Poliţistul care s-a împuşcat în cap, într-un apartament din Caracal, a murit

Poliţistul de 31 de ani din judeţul Olt care s-a împuşcat duminică în cap cu arma din dotare, într-un apartament din Caracal, a decedat miercuri după-amiaza la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Craiova, unde era internat în stare gravă.

Potrivit reprezentanţilor SCJU Craiova, citaţi de Agerpres, medicii au încercat să îl resusciteze, însă bărbatul nu a putut fi salvat.

Un poliţist din Caracal a fost găsit împuşcat în apartamentul său

Poliţistul, în vârstă de 31 de ani, ajutor şef de post la Postul de Poliţie Corbu, judeţul Olt, s-a împuşcat cu armamentul din dotare în apartamentul din municipiul Caracal, în care locuia împreună cu soţia.

Cel care a sunat la 112 a fost cumnatul său. Bărbatului i s-au efectuat manevre de resuscitare la faţa locului. Ulterior a fost transportat la SCJU Craiova, unde a stat trei zile în comă profundă, cu traumatism cranio-cerebral sever, având două plăgi la cap, una de intrare şi una de ieşire a glonţului.

Poliţistul a ajuns în judeţul Olt în urmă cu circa o lună, prin transfer din judeţul Timiş. Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Slatina.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri