Caută
Close this search box.

Profesoara sedusă de un preot căsătorit a făcut testul poligraf! Au avut o relație amoroasă? ”Îmi doresc să fie condamnat!”

Profesoara Antonia Enache a făcut, joi, testul poligraf! Femeia a mărturisit că a avut emoții și ușoare amețeli, dar a reușit să răspundă la cele cinci întrebări puse de specialist.

Presupusa poveste de amor dintre o profesoară şi un preot continuă să scandalizeze România. Antonia Enache susţine că a fost sedusă şi abandonată de preotul paroh al bisericii pe care o frecventează şi a angajat chiar un detectiv care să demonstreze că nu minte.

Imaginile înregistrate în lăcaşul de cult au şocat prelaţi şi credincioşi deopotrivă. După numeroase plângeri şi anchete bisericeşti, cazul a ajuns în atenţia poliţiştilor.

Profesoara Antonia Enache a fost de două ori la Arhiepiscopia Bucureştilor în urma plângerii pe care i-a făcut-o preotului Paul! Femeia s-a prezentat la Arhiepiscopie prima dată în luna ianuarie, a doua oară în martie sau aprilie 2019. A fost „audiată” de un complet format din cinci preoţi: responsabilul de conduita preoţilor, Cristian Grama, Nicolae Valentin, Sebastian Gabor, Ionuţ Badea şi protopopul de la Sectorul 2 al cărui nume nu şi-l mai aminteşte, susține femeia.

Profesoara a rămas consternată şi şocată de faptul că cei cinci reprezentanţi ai Bisericii i-au cerut să dea detalii din intimitatea consumată cu preotul Paul, fiind întrebată dacă preotul are semne distinctive pe corp.

CE S-A ÎNTÂMPLAT SÂMBĂTĂ DE SFÂNTUL DUMITRU?

Prezentă la slujba de Sfântul Dumitru, profesoara a mers la toaleta din curtea bisericii. După ce a ieşit de la toaletă, a fost aşteptată la uşă de către preotul Paul care a început să ţipe la ea. Printre altele acesta i-a reproşat că el nu vrea să piardă tot din cauza unei greşeli. De asemenea, preotul i-a spus că întreaga vină îi aparţine ei deoarece ea a vrut să aibă această relaţie, ea l-a chemat acasă.

Duminică, în a doua zi de Sfântul Dumitru, o echipă a emisiunii ”Xtra Night Show” a fost la biserica Sfânta Treime Tei, unde a stat timp de patru-cinci ore în speranţa că preotul Paul va avea un punct de vedere. Acesta nu a părăsit incinta bisericii şi, într-un final, se pare că a fost scos cineva cu maşina, în secret.

Supărarea cea mare a Antoniei Enache provine din faptul că, atunci cînd a început această relaţie, preotul ştia că ea este depresivă deoarece i s-a spovedit. Profesoara spune că preotul Paul a profitat de această situaţie că ea este depresivă şi şi-a folosit funcţia în scopuri sexuale.

O altă supărare a profesoarei este aceea că preotul a minţit-o şi i-a spus că este divorţat!

Un răspuns

  1. Buna ziua. Sunt Ioana, București. Am fost agresata de vecinul.meu, la mine in casa, TUDOR GHRORGHE , PREOT ,lucreaza la Sp.Sf Stelian, Bucuresti.
    Are Proces Penal la Sectorul.6.
    AJUTATI MA. !!!!
    Este aparat de Preotii GRAMA SI GABOR SEBASTIAN de la COMISIA JURIDICA A PREOTILOR !!!
    MOBIL 0727 563 248.
    VREU SA FIE CONDAMNAT.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri