Caută
Close this search box.

Propunere neașteptată a Simonei Halep

Simona Halep a primit mai multe reacții din partea fanilor pe twitter, în care i se spunea că dacă nu intervenea ajutorul din partea lui Darren Cahill, nu ar fi câștigat meciul cu Bianca Andreescu.

Cineva ți-a scris ieri pe Twitter că diferența în meciul cu Bianca Andreescu a fost făcută de intervenția lui Darren Cahill și că nu ai fi câștigat meciul dacă nu primeai ajutorul lui. El spunea că on-court-coaching-ul este un lucru rău și că mai jucătoarele ar trebui să muncească pentru ele în timpul partidelor de tenis. Preferi să beneficiezi de on-court coaching? 

Simona Halep a fost întrebată de on-court coaching-ul din dueul cu Bianca Andreescu, iar românca are o propunere inovatoare pentru tenisul feminin. Simona este de părere că on-court coaching ar trebui să existe și la turnee de Mare Șlem sau să nu mai fie folosite nici la turneele mici.

Am pierdut multe meciuri în această situație. Dacă regula s-ar aplica și pentru turneele de Mare Șlem, pentru mine ar fi în regulă, pentru că este bine să ai antrenorul de partea ta la orice competiție. Dacă nu, sunt împăcată cu ideea să fie interzisă regula. Dar da, sunt de acord cu persoana care spunea că meciurile pot fi câștigate cu ajutorul antrenorilor. De asemenea poți pierde meciuri în care adversarul primește sfaturi din partea antrenorilor. În concluzie, are dreptate.

Meciul decisiv cu Pliskova

Simona Halep are o victorie în fața Biancăi Andreescu (2-1) și o înfrângere cu Elina Svitolina (0-2) la Turenul Campioanelor, iar confruntarea cu Jucătoarea din Cehia Karolina Pliskova este decisivă în vederea accederii în fazele superioare ale competiției. Pliskova a vorbit înaintea duelului cu Simona și a spus că nu își va schimba tactica pentru confruntarea cu românca: „Am jucat cu Simona pe toate suprafețele posibile. Totuși, cred că nu am jucat pe iarbă. Cred că va fi la fel ca în toate meciurile în care ne-am întâlnit. Nu cred că va fi diferit pentru că amândouă încă suntem în mare formă, iar tactica mea va rămâne aceeași ca întotdeauna pentru duelurile cu Halep”.

27 de ani a împlinit Karolina Pliskova pe 21 martie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri