Caută
Close this search box.

PSD, începutul sfârşitului. Ce urmează este mai urât decât ce a fost până acum

psd

Marcel Ciolacu, Sorin Grindeanu, Paul Stănescu și Victor Ponta s-au întânit într-un cadru restrâns cu Victor Ponta pentru a discuta despre viitorul PSD, susțin surse social-democrate.

Stănescu și Ciolacu au discutat cu mai mulți lideri social-democrați, la Camera Deputaților, despre viitorul partidului și înlăturarea Vioricăi Dăncilă.

Joi seară, Marcel Ciolacu, Paul Stănescu și Sorin Grindeanu s-au întâlnit cu Victor Ponta și au discutat despre viitorul PSD în opoziție.

Situaţia este fluidă. Iniţial, liderii PSD, grupați în jurul lui Paul Stănescu și Marcel Ciolacu, voiau să o mazilească pe Viorica Dăncilă, dar seara, înaintea de reuniunii CEX, cei trei au apărut împreună, la finalul unei întâlniri în cadru restrâns.

Surse social-democrate au declarat pentru HotNews.ro că deciziile vor fi luate în consens de acum înainte cu liderii PSD, în special Paul Stănescu și Marcel Ciolacu. Mihai Fifor a fost înlocuit de liderii PSD din calitatea de șef de campanie la alegerile prezidențiale, iar Teodorovici ar urma să se retragă din prima linie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri