Preşedintele Rusiei Vladimir Putin a declarat că nu va face obiecţii la convorbirile sale telefonice cu preşedintele american Donald Trump şi că întotdeauna şi-a asumat faptul că cuvintele sale ar putea fi făcute publice oricând vorbeşte.

Congresul Statelor Unite este hotărât să aibă acces la transcriptul convorbirilor preşedintelui Trump cu Putin şi alţi lideri ai lumii, a anunţat duminică preşedintele Comisiei pentru serviciile de informaţii din Camera Reprezentanţilor, democratul Adam Schiff, citând îngrijorări cu privire la faptul că preşedintele republican ar putea pune în pericol securitatea naţională.

Kremlinul a anunţat luni că administraţia americană va fi obligată să obţină consimţământul Moscovei înainte de a publica transcriptul convorbirilor telefonice între Donald Trump şi Vladimir Putin, potrivit Reuters şi mass-media ruse.

Invitat la NBC, Schiff a spus că aceste documente ar fi necesare pentru a stabili dacă Donald Trump a prejudiciat securitatea naţională în perspectiva alegerilor prezidenţiale de anul viitor.

27 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

4 + 2 =