Caută
Close this search box.

Radu Moraru, tot mai singur. Doi jurnalişti de marcă au plecat pe rând, de la Naşul TV

radu moraru

Nicoleta Savin, ultima realizatoare de emisiuni de la Nasul TV, a anuntat ca paraseste si ea postul lui Radu Moraru. In urma cu doua saptamani, a Grigore Cartianu se despartea si el definitiv de Nasul TV.

La doua saptamani dupa ce Grigore Cartianu a decis sa puna punct colaborarii cu Nasul TV, un anunt similar a facut si Nicoleta Savin, informeaza Ziaristii.com, site detinut de Grigore Cartianu.

Joi, 10 octombrie, in cadrul emisiunii „Ora de veghe”, Nicoleta Savin a anuntat ca aceea este ultima editie a emisiunii sale de la Nasul TV. Decizia Nicoletei Savin a fost luata ca urmare a unor neintelegeri administrative cu responsabilii televiziunii.

„In acest moment, niciunul dintre moderatorii care au contribuit la cresterea Nasul TV in primii sai ani (2012-1015) nu mai au legatura cu televiziunea lui Radu Moraru. Nici macar acesta nu mai face emisiuni, ci intervine doar ca (auto)invitat”, precizeaza Cartianu.

„A mai ramas Radu Moraru, sa explice cum il va spulbera el pe Klaus Iohannis in finala prezidentiala”, a scris Cartianu pe pagina sa de Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri