Rovana Plumb și-a dorit mult să ajungă să lucreze la Bruxelles. Și-a dorit cel puțin în valoare de 800.000 de lei, cât a dat (sau zice că a dat) în campania pentru europarlamentare.

Nici în campania atât de costisitoare, nici în prezentarea făcută la Comisia Europeană, Rovana Plumb nu a mărturisit un detaliu interesant din viața ei.

Pe vremea când restul populației României nu putea visa decât la o vizită în URSS, micuța Rovana vizita Bruxelles-ul. Și nu doar că-l vizita, dar o parte din copilăria ei Rovana a locuit la Bruxelles, după cum ne-au spus surse din mediul diplomatic.

Rovana Petre, acesta era numele ei de fată nemăritată, a avut norocul să fie fiica unei doamne care a lucrat la Contrainformații Militare. În mod oficial era atașat militar în străinătate, pe vremea lui Ceaușescu și i-a putut oferi fiicei Rovana excursii și copilărie la Bruxelles.

Azi, aflăm și noi cu aceeași uimire ca și Traian Băsescu că cine lucra la Contrainformații era de fapt securist… Doamna Petre, securista de pe vremea lui Ceaușescu, ar fi fost mândră ca fiica ei să lucreze la Bruxelles, la ditamai Comisia Europeană, începând cu 2019, adică fix la 30 de ani de la Revoluție.

Părinții care și-au pierdut un copil la Revoluție să știe că au pierdut ce le era mai scump pe lume pentru ca fiica unei securiste, Rovana Plumb (fostă Petre), să ajungă să ne facă de râs la Bruxelles pentru 800.000 lei, spune Alexandru Căutiş, pe PlusInfo.

182 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here