Caută
Close this search box.

Se redeschide dosarul adopției Sorinei. Fetița ar putea reveni acasă, la Baia de Aramă

Tribunalul București a decis astăzi redeschiderea procesului în cazul adopției Sorinei, la exact trei luni de când fetița a fost dusă în America, de soții Secărin, noii ei părinți.

Famiia Șărămăt, care a crescut-o pe fetiță șapte din cei opt ani ai ei, continuă să spere că aceasta se va întoarce la Baia de Aramă. Soții Șărămăt au solicitat Tribunalului București redeschiderea dosarului adopției și judecarea cauzei având în vedere unele falsuri pe care susțin cei doi că le-ar fi făcut reprezentanții autorităților în speța respectivă.

”În procesul privind constatarea nulității absolute a adopției Sorinei, Tribunalul București a respins astăzi, 23.10.2019, excepțiile invocate de către Săcărin Gabriel și Săcărin Ramona prin apărător ales, dar și pe cele invocate de către DGASPC Mehedinți și ANPDCA privind autoritatea de lucru judecat a hotărârii judecătorești pronunțate de Curtea de Apel Craiova prin care a fost incuviințată adopția.

Procesul se judecă! Următorul termen de judecată va avea loc la data de 25.11.2019 la Tribunalul București. La dosarul cauzei, la data de 21.10.2019, au fost depuse mijloace probatorii tehnice ce atestă în mod incontestabil faptul că toate înscrisurile întocmite de reprezentanții DGASPC Mehedinți (în speță Morjan Violeta – manager de caz) în dosarul adopției sunt FALSE, semnătura și scrisul olograf al Asistentului Maternal Șărămăt Mariana fiind contrafăcute în mod grosolan prin modalități ce se circumscriu elementului material al infracțiunii de Fals intelectual”, a transmis avocatul Victor Dumitrică, conform Wowbiz.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri