Comisarul şef al Gărzii de Mediu Bucureşti, Ionel-Viorel Glăman, apare pe contul personal de Facebook în ipostaze nepotrivite pentru un funcționar de rang înalt al statului.

Astfel, el apare în fotografii postate de Serghei Mizil la șpriț, pe plajă în pielea goală ori călare pe porcul de Crăciun. După ora 16.00, Ionel-Viorel Glăman și-a șters toate postările controversate de pe pagina de Facebook.

Comisariatul Municipiului București condus de Glăman este cunoscut pentru activitatea slabă pe care a deşfăşurat-o de-a lungul timpului în depistarea și sancționarea marilor poluatori.

Deși instituția pe care acesta o conduce are înregistrate nenumărate sesizări venite din partea cetațenilor care se plâng de depozitele ilegale de deşeuri şi moloz existente în apropierea locuinţelor lor, cei care aduc grave prejudicii mediului îşi văd liniştiţi de treabă.

Depozitele ilegale de gunoaie şi moloz din zona Giulești, Sectorul 6, de mărimea unor terenuri de fotbal sunt doar câteva dintre exemple. Viorel Glăman a declarat că ”e pagina mea privată și fac ce vreau cu ea. Aceea nu e postarea mea. E o discuție care nu îi văd rostul”.

Întrebat în mod repetat dacă acest comportament e unul potrivit pentru funcția pe care o ocupă, Glăman a mai spus: ”sunt pe dracu să mă ia înalt funcționar public, ce sunt io, Viorica Dăncilă?”

Fotografiile postate de Serghei Mizil apar pe pagina personală a lui Viorel Glăman pentru că acesta din urmă e etichetat în postările inițiale. „Grup organizat” şi „Weekend de sfârşit de sezon cu beţivii mei” sunt câteva dintre expresiile folosite pentru a descrie imaginile postate.

Ionel Viorel Glăman conduce de câţiva ani buni Comisariatul Municipiului Bucureşti din cadrul Gărzii Naţionale de Mediu. Are pe mână 19 subordonaţi cu ajutorul cărora ar trebui să depisteze şi să sancţioneze orice persoană sau societate comercială care poluează sau deteriorează mediul din capitală.

O imagine postată pe Facebook pe 17 august îl arată pe Glăman la bustul gol în mijlocul câtorva bărbaţi. Unul dintre ei este Serghei Mizil, fiul fostul demnitar Paul-Niculescu Mizil din perioada comunistă.

55 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

9 + 3 =