Caută
Close this search box.

Simona Halep, victima unui incident discriminatoriu, în chiar capitala României

Firicel Tomai, antrenorul Simonei Halep dinainte ca aceasta sa devină lider mondial, a făcut o serie de dezvăluiri, unei importante publicații, despre trecutul Simonei Halep.

Între altele, Firicel Tomai a vorbit și despre cum era discriminată Simona pentru originile sal earomâne.

„Era destul de influenţată de faptul că, fiind machedoancă, era cam singură. Era privită mai distant şi simţea lucrul acesta. Mai ales că ea voia să le învingă pe toate fetele, pe astea mai bune şi simţea o mică răceală între ea şi cum se comportau celelalte jucătoare din Bucureşti. Se vedea puţin ţinută la distanţă. Cei din federație i-au interzis să participe la un turneu, au şi sancţionat-o două sau trei săptămâni. Atunci ea spunea că Bucureştiul o izolează puţin, că nu i se dă atenţie.

Acest lucru a ambiţionat-o şi se vedea o adversitate între ele până când Simona a ajuns pe locul 1 şi şi-a schimbat viziunea din acest punct de vedere, am şi observat. Şi-a spus Ok, sunt cea mai bună, sunt locul 1 şi a început să îşi refacă relaţiile cu colegele de generaţie”

…despre rivalitatea dintre Simona și Sorana Cîrstea: „Exista demult, de la junioare această relaţie rece. Chiar la un meci challenger de aici, de la Bucureşti, unde Simona a fost aproape să o bată pe Sorana, au şi apărut discuţii după meci. Niciuna nu voia să piardă, mai ales că atunci Sorana juca puţin mai bine ca Simona, fiind puţin mai mare. Sorana nu concepe să piardă, Simona voia să vină tare din spate să audă lumea de ea, a fost o dispută aprigă”, a spus Tomai pentru publicația Fanatik.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri