Caută
Close this search box.

Sindicatul Piloţilor din TAROM cere numirea unei echipe manageriale profesioniste, pe termen lung

tarom

Sindicatul Piloţilor de Linie din România (SPLR) face un apel la factorii decizionali să asigure în cel mai scurt timp stabilitatea necesară companiei TAROM, prin numirea unei echipe manageriale profesioniste pe termen lung, aşa cum prevede legea, şi să renunţe la guvernarea bazată pe interimate conjuncturale de scurtă durată.

Totodată, SPLR se delimitează de apariţiile, declaraţiile şi interviurile recente din mass-media şi social-media ale unor persoane ce deţin sau au deţinut funcţia de pilot în cadrul companiei TAROM.

„Sindicatul Piloţilor de Linie din România (SPLR), având în componenţa sa majoritatea piloţilor din cadrul companiei TAROM, se delimitează în mod categoric de apariţiile, declaraţiile şi interviurile recente din mass-media şi social-media ale unor persoane ce deţin sau au deţinut funcţia de pilot în cadrul companiei.

Dorim să subliniem faptul că aceştia nu prezintă opiniile noastre şi acţionează în nume propriu, nefiind reprezentativi pentru categoria noastră profesională”, se arată într-un comunicat al piloţilor din TAROM, remis miercuri AGERPRES.

SPLR precizează că respectă opinia persoanelor în cauză de a-şi exercita dreptul de liberă exprimare conferit şi recunoscut de Constituţie, câtă vreme acest lucru nu aduce prejudicii de nici o natură vreunei persoane ori instituţii.

În plus, piloţii sindicalişti subliniază că nu doresc să facă parte din acest „scandal mediatic” în care au fost implicate atât numele, cât şi prestigiul companiei, cu posibile consecinţe negative în ceea ce priveşte viitorul acesteia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri