Caută
Close this search box.

SURPRIZĂ! Liderii PSD, şedinţă fără Viorica Dăncilă în biroul lui Marcel Ciolacu

Viorica Dăncilă

Deşi conducerea PSD ar trebui să se întrunească vineri seară într-un CEX, mai mulţi lideri ai partidului discută deja în biroul lui Marcel Ciolacu.

Marian Oprişan, Paul Stănescu şi Lia Olguţa Vasilescu se află vineri la prânz în biroul lui Marcel Ciolacu, preşedintele Camerei Deputaţilor, fără preşedintele partidului, Viorica Dăncilă. Prim-ministrul conduce în acest timp şedinţa de Guvern.

Teoretic, liderii PSD ar trebui să se reunească la ora 18:00 într-un Comitet Executiv, pentru a decide ce poziţie adoptă după moţiunea de cenzură

Viorica Dăncilă a anunţat iniţial că social-democraţii vor merge la consultările de la Cotroceni anunţate de preşedintele Klaus Iohannis. Însă ulterior, în cursul serii de joi, ea a revenit şi a precizat, într-o intervenţie televizată, că PSD nu va merge la aceste consultări, având în vedere că nu există o poziţie a CExN în acest sens, iar o şedinţă a acestui for statutar al PSD este programată pentru vineri la ora 18,00 – adică după ora la care reprezentanţii partidului sunt programaţi la consultări cu preşedintele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri